Back to Top

Kjøpsloven.com

Alt om kjøpsloven.

Dette bør du tenke på når du skal skaffe deg billigste forbrukslån

Dersom du trenger ekstra finansiering, vil som regel hovedmålet være å finne billigste forbrukslån til en hver tid på markedet. Du kan spare mye penger på å finne et lånetilbud som gir deg den laveste mulige renten, samtidig er det andre faktorer i spill. Det er imidlertid sjeldent en god ide å ta opp det første og beste forbrukslånet du kommer over.

Dersom du skal refinansiere lån bør du undersøke markedet først. Et viktig spørsmål er hvilke renter det er realistisk at du kan få, basert på økonomien din og din betalingshistorikk. Husk at det er den effektive renten som gir et bilde på hva lånet koster.

Vær realistisk når du skal ta opp billigste forbrukslån

Når du skal velge ønsket lånebeløp og nedbetalingsperiode bør du være realistisk. Jo kortere nedbetalingstid, jo billigere forbrukslån. Dette gjelder imidlertid bare dersom du kan betale månedsbeløpet som følger med. Hvis ikke blir det uansett ikke lønnsomt for deg. Når du sender inn søknaden din vil du få beskjed om at du blir kredittvurdert.

Forbrukslån passer til det aller meste

Visste du at forbrukslån som oftest blir brukt til fornuftige ting? Dersom du virkelig har behov for et forbrukslån, er det ingenting å skamme seg for. Det kan være du trenger lånet til å reparere en skade på huset, eller kjøpe en ny oppvaskmaskin fordi den gamle gikk i stykker.

Dette er eksempler på vanlige grunner til at nordmenn søker om forbrukslån. De fleste søker om låneformen når de trenger det som mest.

Dette er den beste måten å sammenligne billigste forbrukslån på

Siden det foreligger en rekke ulike faktorer som spiller inn på hvilket lånebeløp man kan velge, og hvilken rente man kan få når man skal låne penger, kan de forskjellige långiverne vurdere søknaden din veldig forskjellig.

Derfor er det smart å sammenligne hos flere ulike låntilbydere før man aksepterer et lån. Du kan når som helst hente inn et tilbud fra din nåværende bank, men som regel lønner deg seg å se hvilke priser andre selskap opererer med.